Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

"Θύελλα" η Μερόπη, 2-2 με τον Αστέρα στη Βαλύρα! «Νυστέρι» ο Πάτρικ Καίσαρης…

Τον πρώτο της φιλικό αγώνα,  έδωσε η νεοσύστατη Θύελλα Μερόπης/Οιχαλίας (ΦΩΤΟ www.sportstonoto.gr) , το απόγευμα της Τετάρτης 25/09 στο δημοτικό γήπεδο «χαλί» του Αστέρα Βαλύρας, με αντίπαλο τον ομώνυμη ομάδα, όπου ύστερα από καταπληκτική εμφάνιση αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2!
H νεοφώτιστη Θύελλα Μερόπης/Οιχαλίας όπως παρατάχθηκε την Τετάρτη 25/09
το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο μαρακανά κάμπου Βαλύρας στο 2-2 με τον Αστέρα!!!
 Παράλληλα οι φιοξενούμενενοι με την αγωνιστικότητα των παικτών τους, ικανοποίησαν πλήρως  τους διοικούντες με επικεφαλής τον πρόεδρο Στάθη Νιφόρο τους συνεργάτες του στο Δ.Σ., τον προπονητή Γιώργο Φωτόπουλο και, τους ένθερμους οπαδούς της που παρακολούθησαν το ματς.
Από κει και πέρα, τα δυο τέρματα των γηπεδούχων πέτυχε ο Γιάννης Καρύδης, ενώ για την Θύελλα Μερόπης που έχει στόχο την προσεχή σεζόν τον πρωταθλητισμό στον 1ο όμιλο της Γ΄Μεσσηνίας σκόραραν οι Δημητρόπουλος με εύστοχο κτύπημα πέναλτι και Κατσιμπάρος
Τον αγώνα «σφύριξε» ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ Μελιγαλά και του Εθνικού Μήτσος Καπόμπασης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (Μιλτιάδης Μαυροειδής): Χριστόπουλος (Λίβας), Μπαρδής, Μανιάτης, Μαρίνος, Μπινίσκος, Μαρινόπουλος, Λαχανάς, Καρύδης, Μπουρίκας και Γεωργακόπουλος
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΡΟΠΗΣ (Γιώργος Φωτόπουλος): Λυμπερόπουλος, Γεφτόγιαννης, Γ. Καραμπούλας, Π. Καραμπούλας, Ανδριόπουλος, Ηλιόπουλος, Γεωργακόπουλος, Δημητρόπουλος, Κανελλόπουλος, Παναγόπουλος και, Κατσιμπάρος.
ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΔΩΡΙΕΑ 4.30μ.μ.…
Το προσεχές Σάββατο στις 4.30μ.μ. οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθώμης, δίνουν το ποιο δυνατό φιλικό τεστ της φετινής προετοιμασίας τους, με αντίπαλο τον πανίσχυρο Δωριέα Δωρίου στο γήπεδο «μαρακανά κάμπου» Βαλύρας, ενώ στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα φιλοξενήσουν στην έδρα τους το Νέο Άρι, ο οποίος σε φιλικό τεστ που έδωσε την Τετάρτη γνώρισε την ήττα από τον Α.Ο. Σπερχογείας με σκορ 1-3.
"ΝΥΣΤΕΡΙ" Ο ΠΑΤΡΙΚ ΚΑΙΣΑΡΗΣ…
Σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, υποβλήθηκε σε Κλινική των Αθηνών ο έμπειρος επιθετικός του Αστέρα Βαλύρας Πάτρικ Καίσαρης, από τον διακεκριμένο Μεσσήνιο χειρουργό-ορθοπεδικό Γιώργο Τσικούρη, τον οποίο ευχαριστεί θερμά όπως επίσης και οι διοικούντες τον Αστέρα και ο πρόεδρός του Τάκης Καρύδης.
Η επέμβαση, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο Καίσαρης, θα επανέλθει στην ενεργό δράση, σε δυο μήνες, όπως επίσης και οι συμπαίκτες του Χρήστος Βασιλόπουλος και Δημήτρης Καπότης, που είχαν υποβληθεί σε αρθροσκόπηση μηνίσκου από τον κ. Τσικούρη το περασμένο μήνα και, βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ υποβάλλονται καθημερινά σε φυσιοθεραπείες στο κέντρο Αποκατάστασης της Καλαμάτας «Διάπλαση» .

Δεν υπάρχουν σχόλια: