Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Θύελλα ο Αστέρας Βαλύρας 2-1 το Χαροκοπιό! Νίκες για ΜΓΣ, Α.Ο.Κυπαρισσίας, Ομόνοια

Θύελλα ο Αστέρας Βαλύρας 2-1 το Χαροκοπιό! Νίκες γιαΜΓΣ,  Α.Ο.Κυπαρισσίας, Ομόνοια…
Ο "Μπέγκαμ" της Ιθώμης Κωστής Γιαννόπουλος ΦΩΤΟ, και οι συμπαίκτες του οδήγησαν τον ιστορικό Αστέρα Βαλύρας, παρουσία 1000 φιλάθλων στην πλειοψηφία τους οπαδοί των "κιτρινόμαυρων" της Ιθώμης στο 2-1 επί της Θύελλας Χαροκοπιού σε αγώνα μπαράζ της Β΄ Μεσσηνίας και σκόρερ τους Ντάιμον Μανιάτη στο 58ο λεπτό και Δημήτρη Ζάγουρα στο 66΄. Επίσης, ο γκολκίπερ του Αστέρα Δημήτρης Χριστόπουλος απέκρουσ πέναλτι του Καραβίδα στο 14ο λεπτό του α΄ημιχρόνου και κράτησε ανέπαφη την εστία του!!!.








Γράφτηκε από το www..gr
Τρεις "3" αναμετρήσεις, Α.Ο.Κυπαρισσίας-Ολυμπιακός Καλαμάτας 2-1, σκόρερ οι Ράτσεφ 33΄το 0-1, 76΄Γαργαρώνης 1-1, 89΄Μαρασίν 2-1, Ομόνοια Πεταλίδι 6-2, και Α.Ο. ΦΑΡΑΙ-ΜΓΣ 0-1, περιλάμβανε το Σαββατιάτικο πρόγραμμα της Α΄ Μεσσηνίας.

Ο «δαιμόνιος» μεσοεπιθετικός των "κιτρινόμαυρων" της Ιθώμης Dimi Ζάγουρας, (σ.σ. από τη Πολίχνη Ανδανίας), ήταν ο «εκτελεστής» στο 1-1 με το Παναθηναϊκό Καλαμάτας στο γήπεδο του «ΚΤΕΛ» και στο 2-1 με την Θύελλα, σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων ότι αφιερώνει την επιτυχία της ομάδας του: 1. Στους ένθερμους οπαδούς της, κύρια στους «TIGER» που έκαναν εντυπωσιακή παρουσία στο γήπεδο της Ένωσης 2. Στο νυν πρόεδρο και πρώην δήμαρχο Ιθώμης Κωστάρα Γεωργακόπουλο (ΦΩΤΟ sportstonoto.gr) ο οποίος παρακολούθησε το ντέρμπι από την κερκίδα μαζί με τους συνεργάτες του, αποτελεί κόσμημα για το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο 3. Και στους τρεις «3» μεγάλους απόντες του Αστέρα όπως οι συμπαίκτες του Γιάννης Καρύδης (εκ των αρχηγών του Αστέρα με τους Δημήτρη Δημητρακόπουλο και Ντάϊμον Μανιάτη), εκτίει ποινή «16» αγωνιστικών από τον άτυχο αγώνα με το ΠΑΟ Καλαμάτας στο «μαρακανά του κάμπου» Βαλύρας και τους Χρήστο Βασιλόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και Πατρίκ Καίσαρη. 4. Ο Πατρίκ, θα υποβληθεί τις προσεχείς ημέρες σε ιατρικό Κέντρο της Αθήνας σε λεπτή χειρουργική επέμβαση πρόσθιου χιαστού, από τον διακεκριμένο χειρουργό-ορθοπεδικό Γιώργο Τσικούρη, τον οποίο ευχαριστούν θερμά οι άνθρωποι του Αστέρα!!!!
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Επίσης, την ίδια ώρα στο Κορδία, σε αγώνα μπαράζ για τη παραμονή στη Β΄ κατηγορία, ο Αστέρας Βαλύρας, μπροστά σε 1000 και πλέον φιλάθλους, στην πλειοψηφία τους οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» της Ιθώμης, επικράτησε επί της μαχητικής Θύελλας Χαροκοπιού με σκορ 2-1!

«Εκτελεστές» για τον λαοφιλή μας Αστέρα, ο αρχηγός μας Ντάϊμον Μανιάτης στο 58ο λεπτό με απευθείας κτύπημα φάουλ το 1-0 και, Δημήτρης Ζάγουρας στο 66ο αφού πέρασε τους πάντες και τα το 2-0.

Από κει και πέρα, οι ηττημένοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο ξεκίνημα του αγώνα, όταν έχασαν πέναλτι στο 14ο λεπτό του α΄ ημιχρόνου, με τον 48χρονο (!) καλαματιανό επιθετικό Γιάννη Αθανασόπουλο, (σ.σ. παλιότερα είχε αγωνισθεί, σε ΜΓΣ, Παναρκαδικό, Ολυμπιακό Πειραιώς επί Γιάτσεκ Γκμόχ) , Παναχαϊκή, Πάμισο Μεσσήνης και Αστέρα Βαλύρας πριν 20 χρόνια για δυο περιόδους, επί προεδρίας του επίτιμου προέδρου μας Γιάννη Μπουρίκα), το οποίο απέκρουσε θαυμάσια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αστέρα Βαλύρας, και από τους κορυφαίους των νικητών που αποθεώθηκε Δημήτρης Χριστόπουλος, στο 75ο λεπτό ο Αθανασόπουλος μείωσε σε 2-1, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Παντελής Στρατής σημάδεψε με μακρινό ουτ το οριζόντιο δοκάρι.
Εύκολο έργο ,είχε ο έμπειρος ρέφερι τςη Α΄Εθνικής Ηλίας Αλεξέας που σφύριξε το ντέρμπι "50-50" και οι συνεργάτες του Λάμιας Β΄Εθνικής, και Σερεμέτης, ενώ στη φάση του πέναλτι ο νεαρός Θ. Γιαννόπουλος ανέτρεψε (σ.σ. τράβηγμα στο Βρυώνη) και σωστά ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα.
Απο τον Αστέρα Βαλύρας, δεν υπάρχουν υστερήσαντες, ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει όμως στον γκολκίπερ Δημήτρη Χριστόπουλο, καθώς και στους Δημήτρη Ζάγουρα, Ντάιμον Μανιάτη, Άκη Κορομηλά, Δημήτρη Σιάγκρη, Κ. Γιαννόποουλο στο α΄μέρος, και Ηλιόπουλο, ενώ απο το Χαροκοπιό κορυφαίος ο Βασιλογιαννακόπουλος και οι Αθανασόπουλος, Βρυώνης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΛΥΡΑΣ (Θωμάς Στρατής): Χριστόπουλος, Θ. Γιαννόπουλος (66΄Καυκούλας), Ηλιόπουλος, Β. Μπουρίκας, Μανιάτης, Η. Μπουρίκας (80΄λ.τ. Πατρίκ Καίσαρης), Κορομηλάς (90+ Γεωργακόπουλος), Ζάγουρας, Στρατής, Γιαννόπουλος και Δ. Σιάγκρης.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΟΚΟΠΙΟΥ (Χρήστος Μάραντος): Νικολής, Μιχαλόπουλος, Στασινόπουλος, Βασιλόπουλος, Κουφόγιωργας, Βρυώνης, Βασιλογιαννακόπουλος, Μάραντος, ΙΙ. Στασινόπουλος, Αθανασόπουλος και Μουρδουκούτας.

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ «ARENA» ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΙΘΩΜΗΣ…
Στο μεταξύ, τo βράδυ το μεγάλο "αφεντικό" του Αστέρα και πρώην δήμαρχος Ιθώμης Κώστας Γεωργακόπουλος, παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του στο μεζεδοπωλείο του Πατρίκ Καίσαρη στη πλατεία της Βαλύρας.
Το μεταμεσονύκτιο οι «κιτρινόμαυροι» της Ιθώμης το γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο κέντρο "Arena" του γνωστού Ιθωμίτη αοιδού της νύκτας Στηβ Μπατάλια που διατηρεί στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας!
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SPORTSTONOTO.GR ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΡΔΙΑ


































O τερματοφύλακας του Αστέρα Βαλύρας Dimi Χριστόπουλος (ΦΩΤΟ sportstonoto.gr) και οι συμπαίκτες του είχαν σημαντική συμβολή στη νίκη των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης, στο 2-1 επί της Θύελλας Χαροκοπιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: